szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kezdődik a szorgalmi időszak, ezért most összegyűjtöttünk négy olyan alkalmazást, amely minden egyetemista számára hasznos lehet a következő hónapokban.

Evernote

©

Az Evernote egyszerre jegyzetfüzet, szervező és tervező. Az alkalmazás segítségével vezethetitek a teendőiteket – a beadandók leadási határidejét, az órarendeteket és az eseményeket, de akár még a kiadásaitokat is. Képeket, videókat, cikkeket vagy weboldalakat is elmenthettek, amelyeket később szeretnétek megnézni. Az applikáció telefonról és laptopról is elérhető, és folyamatos a szinkronizálás az eszközök között.

School Planner

©

A School Planner minden korosztály számára remek alkalmazás. Az applikáció segítségével könnyen észben tarthatjátok az iskolai dolgaitokat. A házi feldatok, feladatok, vizsgák és egyéb események átláthatósága érdekében érdemes letöltenetek ezt az alkalmazást. A napi értesítéseknek köszönhetően soha nem fogtok elfelejteni semmit, és nem csúsztok le a beadási határidőkről.

Jó reggelt ébresztőóra

©

Ez az ébresztőóra figyeli a mozgásotokat alvás közben, megkeresi az ébredés optimális idejét és az alvási periódus legkönnyebb fázisában ébreszt fel benneteket. Az alkalmazás automatikusan létrehoz egy 30 perces intervallumot a megadott időpont előtt – amit természetesen bármikor megváltoztathattok. Az ébresztés nyugtató és természetes hangokkal történik, ami szintén segít a stresszmentes ébredésben. Mindemellett, az alkalmazás részletes analízist készít az alvás időtartamáról és minőségéről.

Relaxáló zene: hangok alváshoz

©

A relaxáló zene segít a fáradtság, a stressz hatásának csökkentésében. Ezzel az alkalmazással bárhol és bármikor élvezhetitek a pihentető dallamokat. Akár saját szerzeményeket is készíthettek a relaxáló zene és a természet hangjai – madárcsicsergés, eső, szél, és még sok más – ötvözésével. Használjátok tanulás közben vagy elalvás előtt, és legyen egy kiegyensúlyozott félévetek.

Így oszthatjátok be az ösztöndíjatokat: három szuper app nem csak egyetemistáknak

Már a hónap közepén elfogy az ösztöndíj? Nem tudjátok, hogy mire megy el a pénzetek minden hónapban? Most mutatunk három olyan alkalmazást, amellyel könnyedén nyomon követhetitek a kiadásaitokat.