Felnőttképzés Eduline

Ezeket a dolgokat még tuti nem vettétek észre a Facebookon! Kétperces kvíz

Elolvasom

Kár tagadni, ma már a Facebook a mindennapi élet részévé vált, még akkor is, ha nem posztolgattok minden nap. De valószínűleg leveleztek rajta az ismerőseitekkel vagy követitek, ők miket osztanak meg. Gyakorta pedig a híreket is hamarabb megtudjátok a közösségi oldalról, mint egy híradóból. De vajon mennyire ismeritek a Facebookot? Teszteljétek magatokat a kvízünkkel!

Felsőoktatás Edupress

Gigantikus társasjátékot tervezhetnek az egyetemisták

Elolvasom

Kvízmester - Legyél Te a játékmester! címmel írt ki pályázatot az Educatio Nonprofit Kft. A pályázók feladata az hogy megtervezzék a Diplomás útkereső nevű társasjáték szabályait és tizenhárom mezőből álló pályáját. A társasjáték célja, hogy a játékosok az érettségitől eljussanak a diplomázásig, így a feladatoknak is a hallgatói élet buktatóit, örömeit és nehézségeit kell bemutatniuk. A nyertesekre Apple ajándékok és utazások várnak.

Közoktatás Eduline

Elstartolt a HVG-kvíz: most letesztelheted, mekkora a tudásod!

Elolvasom

Most bebizonyíthatod, hogy te vagy a legtájékozottabb HVG-olvasó: elkezdődött a Ki tud többet a HVG-ből? középiskolai verseny! Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz a hvgkviz.eduline.hu oldalon, majd minden héten válaszolsz a legfrissebb HVG-szám tartalmával kapcsolatos kérdésekre. Érdemes játszani, a leggyorsabb és legtájékozottabb versenyzőkre ugyanis értékes nyeremények várnak.

1
87 88 89 90 91 92 93